Ce poți face în acest weekend în București și în țară

timisoara capitala culturala Foto: Dominic Fritz, Facebook

Atât București, cât și marile și micile orașe din țară găzduiesc evenimente în această listă. Iată o listă extensivă cu ce activități poți face în acest final de săptămână.

Lista evenimentelor din acest weekend, în București

De ziua IEI, sărbătorită pe 24 iunie, Bucureștiul va fi gazda unui festival care va cuprinde o expoziție marca Art Safari de ii și costume populare, proiecții și ateliere creative pentru copii, o șezătoare autentică urbană și parada modei (reinterpretarea iei în estetica streetwear), scrie București FM.

Între 23-25 iunie are loc SAGA Festival, la Romaero. Cei mai relevanți 100 artiști ai momentului vor veni în România, spre bucuria celor peste 150.000 de festivalieri.

„Simfonia Apei”, spectacolul de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane din centrul Capitalei, revine în acest weekend, între orele 21:00 – 23:00.

Fundația Comunitară București organizează pe 24 iunie 2023, între 9:00- 19:00, la bazinul olimpic Dinamo, evenimentul Swimathon București. Evenimentul de sâmbătă încheie a unsprezecea ediție a celei mai mari campanii de strângere de fonduri de tematică sportivă din România.

În perioada 24-25 iunie, între orele 10:00-20:00, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București, va organiza evenimentul cultural-artistic dedicat proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” pe Str. Novaci, segmentul de drum cuprins între Str. Mihail Sebastian și Str. Sergent Major Ion Nedeleanu.

De asemenea, tot în perioada 24-25 iunie Primăria Municipiului București – Centrul de Proiecte Culturale ARCUB va organiza evenimentul cultural-artistic dedicat proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței.

Pe 24 iunie, începând cu ora 21:45, pe Stadionul „Rapid- Giulești”, se va desfăşura un meci de fotbal dintre selecționatele U-21 ale Spaniei și Croației, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Fotbal Under 21 (EURO 2023 – U21).

Tot pe 24 iunie, începând cu ora 19:00, pe Stadionul „Steaua- Ghencea”, se va desfăşura un meci de fotbal dintre selecționatele U-21 ale României și Ucrainei, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Fotbal Under 21 (EURO 2023 – U21).

Să nu uităm de Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD, ediția a 16-a. Festivalul aduce în prim-planul scenei culturale din București spectacole energizante și inovatoare.

Cea de-a doua ediție a AntrepreMAME Bazar – târgul mamelor antreprenor, va avea loc de Sânziene, pe 24 si 25 iunie, în parcul Dinamic, din comuna Chiajna. Intrarea este liberă.

Începe „Miracolul”! FITS promite 10 zile magice în Sibiu

Ajuns la cea de a 30 a ediție Festivalul Internațional de Teatru Sibiu, debutează vineri, 23 iunie, scrie Cluj.

Sunt programate peste 800 de evenimente în 80 de locații, la care vor participa 5.000 de artiști din peste 75 de țări.

În mod oficial, deschiderea FITS va avea loc la ora 16.00, la Catedrala Evanghelică C.A. „Sfânta Maria”, cu spectacolul muzical “O catedrală plină de orgi”.

Constantin Chiriac, președintele festivalului va ține un discurs, alături de primarul Sibiului, Astrid Fodor, Raluca Turcan, ministrul Culturii, Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene în România, E. S. Arthur Mattli și Liviu Jicman, președintele Institutului Cultural Român.

Tema Festivalului este “Miracol”, iar organizatorii transmit faptul că este un miracol pentru că, vreme de zece zile, pășim împreună într-o dimensiune a binelui și frumosului, a țesătorilor de emoții, a grijii față de cel de-aproape, a gândului bun și amintirilor de retrăit.

De la ora 18.30, încep cu adevărat spectacolele în aer liber, iar doritorii se pot delecta cu Proiectul Moștenirea, realizat de către Mihai Mălaimare, în cadrul Festivalului Statuilor Vivantel pe strada Cetății din Sibiu.

În aceeași locație se vor desfășura alte 7 producții, începând cu ora 19:15, Ciomagul și Pumnalul (Universitatea de Arte din Târgu Mureș), Povești din Hanul Jartierei (Universitatea de Vest din Timișoara – Facultatea de Muzică și Teatru), Balul Shakespeare (Universitatea Naţională de Arte ,,George Enescu”), Triptic (Departamentul de Arte și Media, Universitatea din Craiova), Duel – Hamlet, Romeo și Julieta (Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Chișinău), Muzeul statuilor Shakespeare (Universitatea Ovidius din Constanța) și Sărutul (Universitatea „Lucian Blaga” – Sibiu/Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu).

Piața Habermann nu va fi ocolită de FITS, iar de la ora 19.00 va avea loc producția “Împreună” adusă de trupa ConTakt (Austria, Germania, Franța), care abordează teme precum vulnerabilitatea, încrederea, blândețea și joaca.

Sala Mare a Teatrului Național Radu Stanca va fi gazda producției Inima mea nu-mi mai aparține de la Habima National Theatre din Israel, începând cu ora 19.00.

Ora 20.00 va aduce corul Gospel din Marea Britanie la Biserica Parohială Romano-Catolică Sfânta Treime, iar la Filarmonica de Stat Sibiu îl vom întâlni pe Marcel Iureș și colegii săi în Creatorul de teatru de la Teatrul Național „I.L. Caragiale” București.

Piața Mare din Sibiu va aștepta spectatorii cu un spectacol impresionant de acrobații intitulat Cod Roșu, al celor de la Gratte Ciel din Franța, urmat de de cele două concerte susținute de Judy’s Harmonica Ensemble (Taiwan, China), la ora 22.00, și Asociația Vocart (Monica Anghel, Paula Seling, George Miron & Acapella, Andrei Tudor Band, Cvartetul D’Acord) de la ora 22.15.

Încheierea primei zile va fi marcată de faimoasele proiecții cu drone, începând cu ora 23:30.

Festivalul de Teatru de la Sibiu se va încheia în data de 2 iulie.

De văzut/de făcut în acest weekend în Cluj-Napoca

Pe 24 iunie este Ziua Internațională a IEI, este sărbătoarea de Sânziene și este și cea de-a zecea ediție a Crosului Hoia Fortech, scrie Radio Cluj.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului Opera Aperta promite să spargă granițele clasicului, sub bagheta tehnologiei. În cele patru zile de festival, publicul este invitat să descopere spectacole-vedetă, precum producția Rigoletto a Operei clujene, de data aceasta într-o nouă prezentare prin folosirea inteligenței artificiale, dar și concerte care îmbină jazz-ul și comedia sau instalații spectaculoase în Parcul Ștefan cel Mare.

Vineri, 23 iunie, de la ora 18:30, în Sala Mare a Operei Naționale Române, veți (re)descoperi povestea excentricei familii Addams care, la începutul anilor ’90, cucerea publicul larg prin versiunea cinematografică omonimă. Musicalul Familia Addams este prezentat de Teatrul Excelsior București, un spectacol-experiență la care veți râde de la început până la replica de final.

Tot vineri, de la ora 21:30, în Piața Unirii, Dima Belinski & DS Project Orchestra va susține un concert de jazz. Un proiect inedit de divertisment de înaltă calitate, unde muzica și elementele de comedie se combină și creează o atmosferă incitantă pe durata întregului spectacol.

Evenimentul îl are ca protagonist principal pe Dima Belinski, pianist, compozitor, aranjor și entertainer, care a concertat cu propriul său show numit „It’s More Than Just A Piano Show!” în peste 100 de țări din lume. (intrare liberă)

***

Sâmbătă, 24 iunie, de la ora 18:00, Opera Lounge își deschide porțile pentru Note e Parole, o întâlnire cu maestrul David Crescenzi, unde vei afla câteva dintre secretele ascunse care stau în spatele spectacolelor puse în scenă de Opera Națională Română.

Tot sâmbătă,  dar de la ora 20:30, pe scena din Piața Unirii va urca Opera Maghiară de Stat din Cluj-Napoca cu al său spectacol dublu Cavalleria Rusticana/ Paiațe, sub semnătura regizorală a lui Emese Szabó și împreuna cu tenorul invitat László Boldizsár, un obișnuit al Operei de Stat din Bratislava și al Teatrului Național Szeged. (intrare liberă)

Opera Aperta se va încheia duminică, 25 iunie, cu Rigoletto de Giuseppe Verdi.

Prezentat de orchestra și soliștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, sub conducerea muzicală a maestrului dirijor David Crescenzi, spectacolul va fi pus în scenă de invitați de excepție: tenorul Ovidiu Purcel în rolul Ducele, Simone Piazzola în rolul Rigoletto și soprana Andreea Mădălina Barbu în rolul Gilda.

De data aceasta, spectacolul va fi completat AI forte de instalația realizată de Polyhedron, special dezvoltată pentru a traduce mișcările mânilor dirijorului David Crescenzi, cu ajutorul unei inovații absolute în România. (intrare liberă)

***

Vineri, de la ora 20:00 – Vernisaj Expoziție fotografie ”De dimineața până seara, Cluj Napoca” la Centrul de Creație Maidan.

„De dimineața până seara, Cluj-Napoca” este o expoziție de fotografie de stradă care aduce împreună energiile creative ale celor 7 fotografi invitați – 3 din Cluj, 3 din București și 1 din Brașov. Alex Nicodim, Alexandra Tomescu, Mihai Poiană, Șerban Mestecăneanu, Andrei Furnea, Ștefan Socaciu și Radu Salcudean au acceptat provocarea de a imortaliza orașul pe durata unei zile întregi, începute dis-de-dimineață, mergând pe 7 trasee diferite dinspre marginea orașului spre Piața Unirii.

Cei șapte fotografi și-au asumat implicit sarcina de a observa și de a consemna specificul vieții clujene din 2023, într-o zi obișnuită, dar unică în felul ei, pentru că nu se va mai repeta niciodată.

Premiera filmului „De dimineața până seara, Cluj Napoca” va avea loc în seara de vineri, 23 iunie, începând cu ora 18.15, la Cinema Victoria. O poveste autentică și captivantă despre Cluj, povestită de clujeni. Filmul ne oferă o perspectivă autentică asupra orașului, cu frumusețile sale și cu provocările pe care le întâmpină.  Vei avea ocazia să te alături comunității clujene într-un eveniment special, în care vei putea interacționa cu protagoniștii filmului și cu ceilalți spectatori.

Vineri, de la ora 19:00, Concert vocal-simfonic – dirijor Stefan Geiger la  Filarmonica de Stat Transilvania.

Programul de vineri include Planetele de Gustav Holst, dar și fragmente din muzică de film compusă de John Williams: Close Encounters of the Third Kind,  E.T.: Adventures on Earth și Star Wars: The Jedi Steps and Finale.

***

După ce la ultimul eveniment a adunat câteva mii de oameni pe străzile Clujului, Vampiri vs. Zombi revine pe străzile Clujului, sâmbătă de la ora 18:00, în Piața Unirii.

Vei avea parte de o experiență interactivă care îți va aminti de un treasure hunt sau un escape room (dar în aer liber!). la care poți participa gratuit cu toți prietenii sau cu familia.

CE VEI FACE?

– Îți alegi o tabără (vampir sau zombi) și vei încerca s-o învingi pe cealaltă

– Urmezi indicii, rezolvi puzzle-uri în jurul tău și o să descoperi locuri noi din oraș, încercând să rezolvi misiunea.

– Vei explora un traseu care îți va arăta o față ascunsă a Clujului.

Regulamentul oficial: https://bit.ly/VampiriVsZombi_Regulament_Cluj

CUM POȚI PARTICIPA:

Descarcă gratuit aplicația Questo pe iOS sau Android: https://onelink.to/Questo

Alege traseul Vampiri vs Zombi by Tymbark din orașul tău. Jocul va apărea în aplicație în ziua evenimentului.

Mergi la punctul de start din oraș și începe Aventura

Sâmbătă, 24 Iunie, ora 14.00 în Parcul Central, lângă terenul de baschet are loc evenimentul Schimb de Plante #9.

Puteți aduce pentru schimb sau donat plante, cutting-uri și ghivece, sau doar să veniți să povestiți mai multe despre plante cu ceilalți membri.

După ce a făcut senzație la București și Brașov. Duotonina își face debutul la Cluj, sâmbătă la ora 19:00. Tânăra formație,  alcătuită din Anca Elena (pian) și Thibault Solorzano (violoncel) care combină creații proprii intimiste, free-jazz și poezie,  creează o lume sonoră captivantă și eclectică deopotrivă.

“Pas de deux flamenco“ a pornit de la poemele lui Thibault, este un jurnal sonor având la baza fragmente din viața reală așa cum este ea resimțită, o împletire între online și offline. Spectacolul va cuprinde și lucrări de Johnny Răducanu și standarduri de jazz (Take five, Over the Rainbow…).

Concert Crize – Live în Hardward Pub, sâmbătă de la 20:00

CRIZE a început să compună piese și să susțină concerte din anii 2000. Au urmat albume, EP-uri și single-uri, clipuri, turnee şi festivaluri, iar în ultimii ani a avut mai multe colaborări cu artişti apropiați trupei, din zone diferite ale muzicii. Playlist-ul pentru concert include piese noi și piese de pe materialele anterioare.

***

Până duminică, 25 iunie mai poți vizita Expoziție de artă cu tablouri din doze de aluminiu, la Iulius Mall Cluj. Scopul evenimentului este de a atrage atenția asupra reciclării și transformarea deșeurilor, prin modalități creative, în lucruri noi și utile.

Printre lucrările expuse  de artiști români din toată țara, profesioniști și amatori, se numără: „Rupestra 3000”, „Cei 3”, „Youth”, „Simbioza Generațiilor”, „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh, „Sărutul” lui Gustav Klimt, „Chaplin – The Sad Man”, „Cenzura – un mecanism de supraviețuire” și „Cosmos”.

Duminică, de la ora 19:00, Teatrul Naţional Cluj-Napoca prezintă Sânziana și Pepelea de Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija – un spectacol aniversar- 10 ani de la avanpremiera spectacolului.

Cu „Sânziana şi Pepelea“ redescoperim copilăria teatrului românesc, acea naivitate hazlie, jucăuşă, care grăieşte însă multe adevăruri despre firea românească valabile şi astăzi.

Brașov: Începe Festivalul Musica Barcensis!

Duminică, 25 iunie 2023, de la ora 17:00, la Biserica Evanghelică Sfântul Bartolomeu din Brașov, va avea loc concertul de deschidere a celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Musica Barcensis, scrie Radio Brașov.

Veți putea asculta Corul Bach al Bisericii Negre din Brașov, sub bagheta lui Steffen Schlandt, la orgă fiind acompaniați de Ursula Philippi.

Programul concertului:

  1. Knut Nystedt – Laudate
  2. Psalm – Wie lieblich sind deine Wohnungen, Herr Zebaoth! (Cât de iubite sunt locaşurile Tale, Doamne al puterilor!)
  3. Dmitri Bortniansky – Die grosse Doxologie/Marea doxologie
  4. Mikhail Verbitsky – Alleluja
  5. Kyrylo Stetsenko – Blagoslovy
  6. Johann Knall – Sinfonia – Pfingst Dictum – Steffen Schlandt (orgă)
  7. Johann Knall – “Wer Ohren hat zu hören” – “Cine are urechi să audă” – Dictum
  8. Martin Schneider – “Es ist vollbracht” – “S-a isprăvit”
  9. Martin Schneider – Sonata und Fuga in C – Steffen Schlandt (orgă)
  10. Anton Bruckner – Locus iste
  11. Wolfgang Amadeus Mozart – “Missa Credo” Gloria, Credo, Agnus Dei
  12. Hans Peter Braun – Glocken/Clopote – Ursula Philippi (orgă)
  13. Orlando Gibbons – Nunc dimittis

Intrarea la concertele Festivalului Musica Barcensis este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Iași 

  • Turneul Internațional Stradivarius – „In the Mood for Love”, la Palatul Culturii din Iaşi

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, alături de Primăria Municipiului Iași, în parteneriat cu Fundația Culturală „Remember Enescu”, BrandYou-Up și Kub, invită publicul vineri, 23 iunie 2023, de la ora 19.00, în Sala „Henri Coandă” de la Palatul Culturii, la o nouă întâlnire cu violonistul Alexandru Tomescu, însoțit de vioara Stradivarius Elder-Voicu și acompaniat de pianista Adela Liculescu, scrie Radio Iași.

„In the Mood for Love” este tema din 2023 a Turneului Internațional Stradivarius, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, care se desfășoară în perioada 20 iunie – 9 iulie 2023 și cuprinde 17 concerte, în 17 localități urbane și rurale din România.

O invitație la meditație, reflecție și iubire, o conexiune în armonie de sunete între vioară și pian, concertul „In the Mood for Love”  reunește compoziții din perioada romantismului târziu, exprimate prin lucrări de Jules Massenet cu „Meditație” din Opera „Thais”, Fritz Kreisler – „Liebesleid”, Fritz Kreisler – „Liebesfreud”, Edward Elgar – „Salut d’ amour”, Camille Saint-Saëns – „Introducere și Rondo Capriccioso”, Cesar Franck – „Sonata în La Major” și câteva surprize.

Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Turneul Internațional Stradivarius este dedicat și în acest an unei cauze de interes public, prin mesajul #ConectațilaFapteBune – Bursa „Adrian Tomescu”, organizatorii propunând publicului să se implice prin donații și să vină, astfel, în sprijinul tinerilor artiști.

  • Pet Event, ediția a IX-a

În zilele de 24 și 25 Iunie 2023, sâmbătă și duminică, iubitorii animalelor de companie sunt invitați în Parcul Palas, la cea de-a noua ediție a PET EVENT.

Vizitatorii vor avea ocazia să să participe la concursuri cu premii și să asiste la demonstrații de grooming, parade canine, workshop-uri utile, demonstrații de dresaj oferite de Jandarmeria Iași și Poliția de Frontieră. Invitatul special din acest an este Roman Petre, specialist în comportare și psihologie canină, care ne va oferi sfaturi utile pentru a ne îmbunătăți relația cu prietenul patruped.

În ambele zile, PET EVENT va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 20:00 cu un spectacol susținut de trupa locală The Crickets.

  • Târgul naţional de ceramică CUCUTENI-5000

În perioada 23-25 iunie, în Parcul Copou din Iaşi, va avea loc cea de-a XL-a ediţie a Târgului naţional de ceramică ‘CUCUTENI-5000’ şi cea de-a IV-a ediţie a Festivalului de fanfare.

Potrivit organizatorilor, scopul celor două manifestări îl constituie cunoaşterea şi promovarea ceramicii tradiţionale din cele mai importante centre de olărit din ţară, din Republica Moldova şi Ucraina şi, totodată, a muzicii tradiţionale de fanfară din zona Moldovei.

‘La ediţia din acest an vor fi prezenţi meşteri din: Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Botoşani, Galaţi, Harghita, Maramureş, Olt, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timişoara, Vâlcea, Satu Mare, din Chişinău, Nisporeni, Drochia, Iurceni – Republica Moldova şi din Vinnytsia şi Cernăuţi – Ucraina. Judeţul Iaşi va fi reprezentat de meşteri olari din Schitu Stavnic – Voineşti şi Tansa. Pe durata desfăşurării Târgului, se vor organiza ateliere interactive de olărit, proiecţii de filme din arhiva Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi, dezbateri tematice cu specialişti, discuţii cu olarii premiaţi şi alte activităţi destinate cunoaşterii şi promovării acestui frumos meşteşug’, se menţionează într-un comunicat de presă.

Râmnicu Vâlcea – concert de Ziua Iei Românești

Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea organizează sâmbătă, 24 iunie, în Parcul Zăvoi, un concert dedicat Zilei Iei Românești. Concertul va fi susținut de Corul Euphonia și Athenaeum Brass Quintet, cu participarea actrițelor Teatrului Municipal Ariel, Anca Olteanu și Mihaela Mihai. Dirijor va fi Codruț Dumitru Scurtu, iar invitat special – Sebastian Bratu.
Concertul începe la ora 19.00.

Băile Herculane – Yupi Fest – Festivalul bucuriei dă startul primei ediții 

Yupi Fest s-a născut din dorința organizatorilor de a crea un eveniment cosmopolit, cu un suflu nou, care să devină un punct de atracție pentru iubitorii de activități în aer liber, cu accent pe familiile cu copii și turiștii care vin în Băile Herculane la relaxare sau tratament și caută în același timp un festival care te îndeamnă la bucurie, mișcare în natură și interacțiune, fiind primul festival de acest gen din stațiune și din regiunea Banatului, scrie Radio Reșița.

,,Ne bucurăm să ne implicăm în acest proiect, cu atât mai mult cu cât considerăm că Herculane este o stațiune care are foarte multe de oferit pentru persoanele de toate vârstele. Ne dorim să susținem sportul, educația și relaxarea prin evenimentele noastre, precum și să promovăm valorile noastre locale. Suntem siguri că acest tip de eveniment o să fie o opțiune foarte bună de petrecere a timpului din vacanță pentru turiștii noștri, unde fiecare membru al familiei o să găsească o activitate de care se poate bucura” a declarat Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane.

Organizatorii își doresc crearea unui eveniment organizat la Herculane, în fiecare an, la începutul verii, care să devina o tradiție, iar evenimentul sa crească de la an la an și să fie inclus în calendarul evenimentelor regionale din Banat și al festivalurilor la nivel național, precum și promovarea stațiunii Herculane.

“Ne-am propus creșterea interesului de a participa la activități în aer liber, într-un cadru natural spectaculos, promovarea unui stil de viață activ și sănătos, prin organizarea de activități sportive, într-o stațiune milenară, în care aerul ionizat negativ de la Herculane este boost de sănătate pentru organism, Ne dorim totodată să asigurăm în cadrul evenimentului promovarea producătorilor locali și români în general”, menționează Marinela Badea, președintele Pro Turism Herculane

Plasat în peisajul de legendă de pe Valea Cernei, Yupi Fest aduce împreună timp de 3 zile familiile cu copii și turiștii pentru activități diverse și atractive, mâncare bună și vibe de festival, în aerul curat din Herculane.

“Pentru că ne dorim un nou tip de evenimente pentru Herculane, am creat spații și activități destinate și celor mai mici dintre turiștiistațiunii, unde se pot distra, dar și unde putem dezvolta împreună activități educative. În același timp specialitățile locale, activitățile diverse și peisajul spectaculos vor face evenimentul perfect pentru toate vârstele”, spune Laura Pătru, PR Asociația Pro Turism Herculane.

Ce vei găsi la Yupi Fest:

  • activități distractive: parada mascotelor, jocuri și concursuri
  • activități sportive destinate tuturor categoriilor de vârstă
  • activități creative și ateliere pentru copii și adulți
  • activități cultural-educative pentru copii, prin prezența cărților și a teatrului
  • activități de mindfullness & relaxare în spațiile verzi din stațiune, cu o vedere spectaculoasă asupra Văii Cernei
  • street food, atât cu produse si preparate locale, cât și de la comercianți români
  • bazar, un loc plin de culoare, de unde se pot achiziționa suveniruri și produse specifice locului

Atractii Yupi Fest:

  • zona Play & Fun
  • zona Sport
  • zona Workshops
  • zona Edu
  • zona Zen
  • zona Street Food
  • zona Bazar

Colțuri cu bunătăți, jocuri și concursuri, activități sportive, activități distractive și educative pentru copii, zone de relaxare și vibe de festival se pregătesc pe Valea Cernei.

Program event: 23 -25 iunie

  • Vineri, 23 iunie: 16:00 – 22:00
  • Sâmbătă, 24 iunie: 10:00 – 22:00
  • Duminică, 25 iunie: 10:00 – 12:00

Evenimentul este organizat de Asociația Pro Turism Herculane și Primăria Băile Herculane cu susținerea Direcției Județene pentru Sport Caraș-Severin, Asociația Locus – Herculane Project și Radio România Reșița.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: