Foerch România anunță că a investit aproape 4 milioane de euro ȋntr-un sediu propriu și estimează afaceri ȋn creștere, de peste 13 milioane de euro, ȋn 2023

forech Sursă foto: Foerch România

Foerch România, companie ȋn vânzările de articole consumabile, de montaj şi de ancorare pentru construcții, ateliere şi industrie, parte a concern-ului german Foerch, sărbătorește, anul acesta, 15 ani de prezență pe piața locală, cu un nou sediu, ȋn Brașov, ȋn valoare de aproape 4 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Compania transmite că cifra de afaceri estimată pentru 2023 este de peste 13 milioane de euro, ȋn creștere cu 10% față de 2022. Ȋn ultimul deceniu și jumătate, Foerch România și-a extins constant echipa, de la 74 de angajați (2008), la 162 (prezent) și continuă să caute noi membri pentru a susține dezvoltarea. Ȋn ceea ce privește portofoliul de produse, compania a pornit cu 30.000 de articole și a ajuns, astăzi, la peste 150.000.

Potrivit companiei, de la debutul pe piața locală, Foerch România a crescut constant, din punct de vedere al cifrei de afaceri și al numărului de clienți. Compania a ajuns la peste 15.000 parteneri, din industrii diverse, precum cea auto (55% din CA) sau construcții (35% din CA).

Analize Economedia

inflatie bani echilibru balanta
la veterinar
camioane UMB autostrazi
Donald Trump
Colaj bani lei Marcel Ciolacu
Bani, investitie, economii
Marcel Ciolacu, premier
Incredere
constructii, locuințe, bloc, muncitori, șantier
cristian mihai ciolacu, nepotul premierului
Emil Boc, Sorin Grindeanu
Ministerul Energiei Sursa foto Peter Szijjarto
tbb foto event
productie, fabrica
Donald Trump, Trumponomics
euro, moneda, bancnote, bani
bani, finante, lei, financiar, deficit
Mugur Isarescu, guverantorul BNR
Azomures
inflatie bani echilibru balanta
452710313_472208142236025_2821867466000769013_n
Mugur Isărescu, Banca Națională a României, BNR
tineri joburi IUF- The International University Fair
crestere economica, grafic
bani, lei, moneda
noii directori de la Transelectrica - Economedia
crestere economica grafic calcule foto pexels-pixabay
retea electrica - Transelectrica
Ford Courier Craiova Otosan (1)
Schaeffler Romania 1

Compania a pornit cu 74 de angajați, ȋn 2008, și a extins echipa, până la 162 de membri, dintre care 123 de consultanți de vânzări și 37 personal birouri și logistică. 17 persoane sunt ȋn firmă ȋncă de la ȋnceput. Foerch caută, ȋn continuare, noi colegi, din dorința de a răspunde nevoilor a cât mai mulți clienți, din diverse industrii.

Evoluția portofoliului de produse este, de asemenea, impresionantă – de la distribuția a peste 30.000 de articole ale companiei mamă, la peste 150.000 de articole, ale mai multor producători. Sortimentul actual cuprinde materiale consumabile, scule, produse chimice pentru atelier, dotare pentru ateliere, scule diamantate, produse chimice pentru construcţii, elemente de ancorare, izolaţii pentru ţevi, elemente de ventilaţie pentru acoperişuri şi multe altele.

Sediu nou, de peste 4.400 mp, ȋn Brașov

Potrivit companiei, noua construcție se desfășoară pe o suprafață de peste 4.400 mp, dintre care 3.300 mp reprezintă noul depozit și peste 1.100 mp constituie partea de birouri, săli de training și de ședințe. Sediul are o arhitectură modernă, include soluții inovatoare, eficiente energetic și prietenoase cu mediul. Ȋn interiorul depozitului, a fost amenajat un spațiu dedicat activității de servisare a produselor. 

„Noul sediu ne va ajuta să oferim servicii mai bune clienților și condiții optime pentru a ne extinde echipa. Filosofia noastră a fost întotdeauna să avem produsul adecvat nevoilor și aplicațiilor clientului, la calitatea necesară, ȋn cantitatea necesară și la momentul oportun. Investiția a fost gândită pentru a susține dezvoltarea companiei pe următorii cinci-zece ani, dar a fost proiectată astfel ȋncât să putem mări capacitatea de depozitare cu încă 1.800 mp și suprafața de birouri cu încă 350 mp, în momentul în care această extindere va fi necesară”, completează Liviu Șonea.

Atât clădirea de birouri, cât și cea aferentă depozitului, reunesc facilități din sfera clădirilor pasive, compania fiind ȋn permanentă căutare de soluții pentru eficientizarea costurilor operaționale, dar și pentru sporirea confortului angajaților. Nu ȋn ultimul rând, construcția este durabilă și responsabilă față de mediu. 

Pe acoperișul depozitului au fost montate panouri solare cu o capacitate de 24 KW, precum și panouri solare pentru apă menajeră. Iluminatul interior și exterior se face exclusiv cu panouri cu led, iar iluminatul perimetral este declanșat de senzori. Suprafața vitrată este de peste 40% din fațada clădirii de birouri, care este, de asemenea, placată cu plăci de fibrociment pentru a permite ventilarea optimă a clădirii. A fost inclusă și o instalație de aport aer proaspăt, pentru a nu mai fi necesară folosirea aerului condiționat. Peste 5.000 mp sunt amenajați cu suprafețe verzi, la udarea cărora este folosită și apa pluvială. 

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: