VIDEO Drum Expres Craiova – Pitești: UMB, cursă contra-cronometru pentru finalizarea „găurii” de 300 de metri de la Jitaru, pe lotul 3

UMB lot 3 Jitaru

Cursă contra cronometru a constructorului român UMB pentru a închide „gaura” de la Jitaru, pe lotul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești. La Jitaru, în județul Olt, un tronson de aproximativ 300 de metri nu a avut Acord de Mediu revizuit, iar constructorul nu a putut lucra până la începutul lunii. Ulterior, problema a fost rezolvată, iar UMB a început să lucreze la structura podului peste drumul din localitate. UMB are la dispoziție încă trei luni până la intrarea în iarnă, iar cu mobilizarea obișnuită poate rezolva problema de la Jitaru și implicit, să deschidă cei 32 de kilometri dintre Slatina și Colonești cu descărcarea provizorie în DN 65 pe care CNAIR a promis-o la Colonești.

Cele mai noi imagini cu mobilizarea UMB de pe Lotul 3 (inclusiv zona găurii Jitaru de la min. 4.30) au fost publicate pe Canalul YouTube „Marius Patrulescu”:

Lotul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești (Slatina – Colonești, 32 km) este la 80% execuție și, potrivit promisiunilor ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, poate fi deschis în decembrie, UMB urmând să amenajeze o descărcare provizorie la Colonești. Lotul 4, Colonești – Oarja (legătura cu A1 București – Pitești) pe care va fi amenajat nodul de la Suseni (DJ 659) are tot 32 km lungime, este la aproximativ 30% și va fi dat în trafic la sfârșitul anului viitor.

Comentarii

  1. Lotul patru este în întârziere , așa a spus Cosma ! Si dvs. la fel .
    Se spunea și ca Umbrărescu nu poate face față la lucrările în execuție .
    Se pare că nu aveți dreptate. Și nici nu ați ceruit punctul de vedere al UMB. Vă bazați pe Cosma! Unde este corectitudinea în informare ?

  2. Cand Drula de la USR a afirmat acum 2 saptamani cred ca sunt probleme cu autorizarile pe acest tronson 3, idiotul de director genersl de la CNAIR a spus ca tampenie mai mare ca afirmatia lui Drula nu exista. Constatam ca idiotul pus politic la cârma CNAIR a mintit in stilul pesede, iar Drula a avut dreptate…

    • Forta UMB!!! Dc nu pica în acea perioada PSD de la guvernare nu vedeam noi autostrăzi în sud niciodată. Încă o data felicitări UMB și celor implicați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *