Un angajat al UM Cugir a suferit arsuri în urma unui accident de muncă, în timp ce ministrul Economiei se afla în ședință de lucru cu conducerea companiei

um cugir Sursa foto: UM Cugir

Un angajat al uzinei mecanice Cugir a suferit azi un accident de muncă, în timp ce ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, se afla în ședință de lucru cu conducerea companiei, a anunțat demnitarul.

“Un coleg de la UM Cugir a suferit astăzi un accident de muncă. S-a întâmplat în timp ce eram într-o sedință de lucru cu conducerea companiei. Colegul nostru a suferit arsuri și a fost dus de urgență la spitalul din Cugir. Am luat legătura cu medicii de aici și am aflat că trebuie transportat de urgență la un alt spital care poate să îi asigure tratamentul corespunzător. Îi mulțumesc domnului Raed Arafat pentru sprijinul său”. Acesta urma să fie transportat la ora 14,50 în elicopterul care îl va duce la spitalul din Târgu Mureș”, a transmis Oprea, pe pagina sa oficială de Facebook.

Amintim că anul trecut angajații de la Fabrica de Arme și de la Uzina Mecanică din Cugir, două unități de producție de armament din Alba, filiale ale companiei naționale Romarm, au organizat o serie de proteste plângându-se de salariile mici și de condițiile de muncă.

Vezi și:

A cincea zi de proteste pentru angajații industriei de armament din România, nevoiți să se descurce cu salarii de sub 1.800 de lei pe lună

 

Sursa foto: UM Cugir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *