Taylor Swift a oferit bonusuri de 100.000 de dolari șoferilor de camion din Eras Tour  

taylor swift concert Sursa foto: Twitter/Taylor Swift

Înaintea încheierii etapei americane a turneului său Eras Tour, cântăreața Taylor Swift a mulțumit cu o primă consistentă unei serii de membri ai echipajului care au făcut munci grele, printre care șoferii de camion din turneu.

Swift a oferit fiecărui camionagiu un cec în valoare de 100.000 de dolari, a declarat pentru CNN Michael Scherkenbach, fondator și director executiv al companiei de camionagii Shomotion din Denver, Colorado.

Shomotion este una dintre cele două companii de transport folosite de turneu, a spus el. “Compania mea se ocupă de transportul scenei și al structurii, practic scheletul de care atârnă totul la locul de concert”.

În timp ce Scherkenbach a refuzat să dezvăluie câți dintre angajații săi au primit bonusul de șase cifre, el a spus că este vorba în total de aproape 50 de membri ai echipelor combinate de camionagii.

Suma “generoasă”, a spus el, depășește cu mult bonusul standard așteptat. “Suma tipică este de 5.000 până la 10.000 de dolari pentru fiecare. Așa că această sumă mare este de necrezut”.

Dar mai mult decât atât, Scherkenbach a spus că este o sumă de bani care “schimbă vieți”.

“Acești bărbați și femei, trăiesc pe drumuri. Ei dorm în timpul zilei și lucrează toată noaptea”, a spus el. “Este o sarcină epuizantă. Își părăsesc familiile, copiii mici timp de săptămâni întregi. Pentru turneul lui Taylor, au fost plecați de acasă timp de 24 de săptămâni”.

Să primești 100.000 de dolari înseamnă un avans pentru o casă sau taxele de școlarizare la facultate pentru un copil, a spus el. “Uite, un salariu corect nu te pune în situația de a cumpăra o casă. Dar acest lucru deschide această posibilitate”.

Scherkenbach a spus că șoferii săi au fost uimiți când au fost chemați la ceea ce credeau că este o ședință de producție de rutină înainte de un concert.

“Eram în L.A. și am convocat o întâlnire luni pentru a trece în revistă detaliile pentru concertele din L.A. de săptămâna aceasta de la SoFi Stadium”, a spus el. Apoi, tatăl lui Swift, Scott Swift, a făcut o vizită surpriză.

“Scott a ținut un discurs în care a spus că a discutat acest lucru cu Taylor și au considerat că este corect ca toată lumea să primească un bonus. Taylor a insistat să scrie un bilet scris de mână pentru fiecare șofer și [a adăugat] un sigiliu de ceară pe plic cu monograma ei.”

Fiecare plic menționa valoarea bonusului. “Șoferii nu au vrut să fie prea nepoliticoși și să se uite la el. Dar unul s-a uitat și a crezut că scrie 1.000 de dolari, un alt șofer a văzut că sunt 10.000 de dolari, iar al treilea a spus: “Ei bine, asta trebuie să fie o glumă!”.” a declarat Scherkenbach. Pe lângă personalul său, Scherkenbach a declarat că și alți membri ai echipajului de turneu, inclusiv cei de la catering, video, audio și lumini, au primit bonusuri.

 

Sursa foto: Twitter/Taylor Swift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *